Επιλογή γλώσσας

Top Panel
expensive watches replica watch.

Κλειστές Αγορές

Κλειστές θεωρούνται οι αγορές οι οποίες χαρακτηρίζονται από συγκεκριμένο φάσμα καταναλωτών, στο οποίο απευθύνονται αποκλειστικά τα καταστήματα που αναπτύσσονται σε αυτές. Είναι, δηλαδή, καταστήματα που λειτουργούν...

Περισσότερα...

Catering

Τώρα σας φροντίζουμε και στο χώρο σας.
Ο “Φούρνος Σαχινίδη” αναλαμβάνει το στήσιμο του μπουφέ σας σε κάθε όμορφη εκδήλωση της ζωής σας, καθώς και το service των καλεσμένων σας, παρέχοντας εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό. Επιλέξαμε μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων για εσάς, έτσι ώστε να καλύψουμε κάθε περίσταση και κάθε γευστική προτίμηση των καλεσμένων σας.
Το μενού μας περιλαμβάνει...

Περισσότερα...

Σπιτικό Φαγητό

Βασιζόμενοι στην θεμελιώδη αρχή μας που είναι η παραγωγή προϊόντων από αγνά και φρέσκα υλικά σας παρουσιάζουμε το «Σπιτικό Φαγητό».
Μπορείτε πλέον να τρώτε «Σπιτικό Φαγητό», στο χώρο της εργασίας σας, μαγειρεμένο το πρωινό της ημέρας που σας το προσφέρουμε, με παραδοσιακό τρόπο.
Ίσως οι τιμές μας να μην είναι ίδιες με τις τιμές των ταχυφαγείων, η διαφορά όμως στην τιμή συνδέεται άμεσα με την ποιότητα και την ποσότητα της μερίδας που προσφέρουμε.
Μία δοκιμή θα σας πείσει!

Περισσότερα...

Συλλογή

Newsletter

Συνδεθείτε μαζί μας και θα λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς....

Βρείτε μας

Κατάστημα: Μαντζουράκη 2, Φιλοθέη – Ψυχικό, τηλ.: 210 6926286, fax: 210 6994423 

Σημεία Πώλησης

replika rolex swiss iwc replica replica breitling watches clone rolex top replica watch high quality replica watches rolex watches fakes fake audemars piguet best fake rolex best rolex replica diamond watches replica tag watch omega skeleton replica replica cartier watches paypal cheap imitation watches best replicas watches imitation rolex