Επιλογή γλώσσας

Top Panel
expensive watches replica watch.

Παναγιώτης Σαχινίδης

Ο Παναγιώτης Σαχινίδης -αρτοποιός τρίτης γενιάς- γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 1985, έχει εισέλθει στον κλάδο της Αρτοποιϊας με την παρασκευή και προώθηση προϊόντων του κλάδου.

Το 1988 ίδρυσε την επιχείρηση «ΑΡΤΟΣ & ΓΕΥΣΕΙΣ ΖΥΜΗΣ». Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της παραδοσιακής αρτοποιίας και προωθεί προϊόντα μέσω της λιανικής και χονδρικής πώλησης.

Από το 1995 μέχρι το 2005 η επιχειρηματική δραστηριότητα της «ΑΡΤΟΣ & ΓΕΥΣΕΙΣ ΖΥΜΗΣ» επεκτάθηκε και στην παρασκευή και διάθεση ιταλικής πίτσας «UNO DELIVERY» καλύπτοντας τις ανάγκες των εταιριών, υπηρεσιών και πρεσβειών της περιοχής της Φιλοθέης και Ψυχικού.

Η εταιρεία «ΑΡΤΟΣ & ΓΕΥΣΕΙΣ ΖΥΜΗΣ» συνεχώς αναζητά ευκαιρίες  εξέλιξης και τρόπους προώθησης των υπηρεσιών της.

Βασικός μοχλός ανάπτυξης των πωλήσεων αποτελεί το Κράκερ Σαχινίδη. Η απήχηση του προϊόντος είναι ιδιαίτερα σημαντική με αποτέλεσμα να αποτελεί την ναυαρχίδα της επιχείρησης.

Το 2014 αποτελεί ορόσημο για την επιχείρηση καθώς το Κράκερ Σαχινίδη πωλείται πλέον από καταστήματα της αλυσίδας σούπερ-μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MyMarket και από αρκετά delicatessen στην Αττική. Επίσης, ο Παναγιώτης Σαχινίδης καταφέρνει να επεκτείνει τις υπηρεσίες του και στην Κλειστή Αγορά. Η χρονιά βρίσκει την επιχείρηση να λειτουργεί δύο κυλικεία Τραπεζικού Ομίλου.

 

Member of GS1 Association Greece logo 300dpi

Συλλογή

Newsletter

Συνδεθείτε μαζί μας και θα λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς....

Βρείτε μας

Κατάστημα: Μαντζουράκη 2, Φιλοθέη – Ψυχικό, τηλ.: 210 6926286, fax: 210 6994423 

Σημεία Πώλησης

replika rolex swiss iwc replica replica breitling watches clone rolex top replica watch high quality replica watches rolex watches fakes fake audemars piguet best fake rolex best rolex replica diamond watches replica tag watch omega skeleton replica replica cartier watches paypal cheap imitation watches best replicas watches imitation rolex