Επιλογή γλώσσας

Top Panel
expensive watches replica watch.

Το Vima Gourmet για τον Φούρνο Σαχινίδη

 
 
Περιττό να σας πω ότι έμεινα στον φούρνο Σαχινίδη πολύ περισσότερη ώρα απ’ όσο είχα σχεδιάσει. Οχι μόνο για να δοκιμάσω τις αρτολιχουδιές του, αλλά και για να ξαναζήσω κάτι που μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια: Περισσότερα...

5 αθηναϊκοί φούρνοι με όλα όσα θα χρειαστείτε για τις γιορτές

 

Σαχινίδης Ο βασιλιάς του μελομακάρονου και του κουραμπιέ σε μίνι έκδοση για μιάμιση απολαυστική μπουκιά! Σωστά μελωμένα τα μελομακάρονα και τραγανοί με αρκετό αμύγδαλο οι κουραμπιέδες του. Βασιλόπιτα τύπου κέικ με σωστή δόση από ξύσμα πορτοκαλιού ή τσουρεκάτη και πολύ καλό χριστόψωμο. ΑΑπό εκεί θα προμηθευτείς και τα κράκερ που τον έκαναν δημοφιλή για να συνοδεύσεις τα ορεκτικά των ημερών.
 
 

Περισσότερα...

Δημοσίευμα JOYTV, MEGA

"Είναι ίσως ο  pocket sized «βασιλιάς» της κουζίνας, με δύο διαφορετικές… επικράτειες (μια στο Ψυχικό και μια στα Ιλίσια) κι αυτό γιατί τα τόσο-οσο μελωμένα μελομακάρονα και οι τραγανοί κουραμπιέδες του σε έκδοση… mini κρύβουν τόση πλούσια  γεύση και αρώματα σε μιάμιση απολαυστική μπουκιά,  που θα έκαναν και πιο grand sized γλυκά να σκάσουν από τη ζήλια τους. Στα έξτρα, να ξέρεις πως εκεί θα βρεις μεταξύ άλλων μια μυρωδάτη βασιλόπιτα τύπου κέικ με ξύσμα πορτοκαλιού!"

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα… 

Δημοσίευμα Lifo

Η εφημερίδα LiFO σε ανάρτηση στο site της συμπεριέλαβε τον φούρνο «Σαχινίδη» στην λίστα των 5 Αθηναϊκών φούρνων με όλα όσα θα χρειαστείτε για τις γιορτές!

Περισσότερα...

Συλλογή

Newsletter

Συνδεθείτε μαζί μας και θα λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς....

Βρείτε μας

Κατάστημα: Μαντζουράκη 2, Φιλοθέη – Ψυχικό, τηλ.: 210 6926286, fax: 210 6994423 

Σημεία Πώλησης

replika rolex swiss iwc replica replica breitling watches clone rolex top replica watch high quality replica watches rolex watches fakes fake audemars piguet best fake rolex best rolex replica diamond watches replica tag watch omega skeleton replica replica cartier watches paypal cheap imitation watches best replicas watches imitation rolex