Επιλογή γλώσσας

Top Panel
expensive watches replica watch.

Ιστορία

Μας γνωρίσατε για πρώτη φορά το 1965, στο αρχικό μας κατάστημα στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι.

Εκεί, με εφόδια το μεράκι και την αγάπη για την αρτοποιία και την παράδοση, ξεκινήσαμε μια επιτυχημένη πορεία ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις βασικές διατροφικές σας ανάγκες. Ο φούρνος μας αρχικά ονομαζόταν Άρτος και Γεύσεις Ζύμης και έπειτα μετονομάστηκε σε «ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗ». Ο φούρνος μας μεγάλωσε και βρισκόμαστε πλέον σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Φιλοθέη. Σήμερα, σχεδόν μισό αιώνα μετά το πρώτο μας ξεκίνημα, μάς έχετε ανταμείψει με την αδιάλειπτη εμπιστοσύνη σας, την οποία ανταποδίδουμε καθημερινά προσφέροντάς σας αγνά,χειροποίηταπροϊόντα και ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ο Παναγιώτης Σαχινίδης είναι η ψυχή και ο νους της εταιρείας. Εδώ και 25 χρόνια συνεχίζει την παράδοση του παππού του. Φροντίζει να διατηρεί ο “Φούρνος Σαχινίδη” την ποιότητα που προσέφερε τόσο στις υπηρεσίες του όσο και στα προϊόντα του. 

Τα προϊόντα μας τα βρίσκεται πλέον σε πολλά σημεία πώλησης σε όλην την Αττική, ενώ σύντομα θα αρχίσει η διάθεση τους από επιλεγμένες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ.

 

artos kai geuseis zimis logo

Το λογότυπο του φούρνου μας πρίν την μετανομασία. 

Συλλογή

Newsletter

Συνδεθείτε μαζί μας και θα λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς....

Βρείτε μας

Κατάστημα: Μαντζουράκη 2, Φιλοθέη – Ψυχικό, τηλ.: 210 6926286, fax: 210 6994423 

Σημεία Πώλησης

replika rolex swiss iwc replica replica breitling watches clone rolex top replica watch high quality replica watches rolex watches fakes fake audemars piguet best fake rolex best rolex replica diamond watches replica tag watch omega skeleton replica replica cartier watches paypal cheap imitation watches best replicas watches imitation rolex