Επιλογή γλώσσας

Top Panel
expensive watches replica watch.

Όραμα

Ο «ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗ» προσφέρει στους πελάτες του εδώ και περίπου μισό αιώνα αγνά προιόντα, φτιαγμένα με μεράκι.

Τα προϊόντα μας βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές και στην ανάγκη κάλυψης των ολοένα και αυξανόμεων διατροφικών απαιτήσεων. Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα που η διαφορά τους από τα μαζικής παραγωγής είναι αδιαπραγμάτευτη. Θεωρώντας τους πελάτες μας ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις όλων των ηλικιακών ομάδων. Χρησιμοποιούμε προϊόντα με αυξημένη διατροφική αξία όπως η σίκαλη,το σουσάμι, το λινάρι, τα ω-3 λιπαρά και αρκετά ακόμα, πάντα από τους πλέον αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς. Επιλέγουμε αγνά υλικά αποφεύγοντας όλα εκείνα που επιβαρύνουν την υγεία μας, όπως η γλουτένη, συντηρητικά, κατεψυγμένες ζύμες, χρωστικές, ενισχυτικά γεύσης και άλλα χημικά. Με αυτόν τον τρόπο ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μάς δείχνετε τόσα χρόνια. Η μεσογειακή διατροφή επιβάλλει την κατανάλωση προϊόντων άρτου και εμείς φροντίζουμε να παρέχουμε προϊόντα που συμπληρώνουν την διατροφή σας και δεν την επιβαρύνουν.

Όταν αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις και θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο, τότε μόνο καταφέρνεις να αντέξεις στο χρόνο. Από την ίδρυση του αρτοποιείου μας μέχρι και σήμερα, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορείτε να απολαμβάνετε γεύσεις που πραγματικά μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Κρατάμε τα ίδια αγνά υλικά, αξιοποιούμε τις παραδοσιακές συνταγές, δημιουργούμε προϊόντα που καλύπτουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες, με μεγάλη αγάπη για τον κόσμο και με την απαιτούμενη κοινωνική ευαισθησία.

 

 

Συλλογή

Newsletter

Συνδεθείτε μαζί μας και θα λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς....

Βρείτε μας

Κατάστημα: Μαντζουράκη 2, Φιλοθέη – Ψυχικό, τηλ.: 210 6926286, fax: 210 6994423 

Σημεία Πώλησης

replika rolex swiss iwc replica replica breitling watches clone rolex top replica watch high quality replica watches rolex watches fakes fake audemars piguet best fake rolex best rolex replica diamond watches replica tag watch omega skeleton replica replica cartier watches paypal cheap imitation watches best replicas watches imitation rolex