Επιλογή γλώσσας

Top Panel
expensive watches replica watch.

"Αγκαλιά"

Εισπράττοντας καθημερινά το χαμόγελο των πελατών μας, δε μπορούσαμε παρά να το ανταποδώσουμε με τη σειρά μας σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Έτσι πήραμε την πρωτοβουλία να στηρίξουμε το σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού “Η Αγκαλιά”, ώστε να δώσουμε έστω και λίγη χαρά στις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τη φωνή του…

“Η Αγκαλιά” είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1998 καιπαρέχει, εντελώς δωρεάν, υπηρεσίες σε εγκύους που αντιμετωπίζουν κάθε είδους προβλήματα, λόγω της εγκυμοσύνης τους, όπως και μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Έτσι όλοι όσοι υποστηρίζουμε την υλοποίηση των σκοπών του συλλόγου, αγκαλιάζουμε την έγκυο και το έμβρυο και στη συνέχεια τη μητέρα και το παιδί της με φροντίδα και αγάπη, αισθανόμενοι ότι, όλοι μαζί, δημιουργούμε μια μεγάλη οικογένεια.

Ο σκοπός του συλλόγου είναι να προσφέρει προστασία στο παιδί από την κύησή του και μετά τον τοκετό, καθώς και στη μητέρα του, είτε είναι έγγαμη ή άγαμη, κακοποιημένη ή μη και παράλληλα καλλιεργεί και υπηρετεί ένα πνεύμα φιλοτεκνίας και αποφυγής των εκτρώσεων.

Το αρτοποιείο μας είναι χορηγός επικοινωνίας του συλλόγου μέσω του ημερολογίου μας που εκδίδεται κάθε χρόνο. Παράλληλα, στηρίζουμε τις εκδηλώσεις του συλλόγου προμηθεύοντας με τα προϊόντα μας, ενώ συνεισφέρετε και εσείς με το υστέρημά σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους μέσα από την ξεχωριστή γωνιά που διαθέτουμε.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη δράση του συλλόγου “Η Αγκαλιά” και γιατί όχι να τη στηρίξετε και εσείς με τον τρόπο σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

www.unborn.gr.

Συλλογή

Newsletter

Συνδεθείτε μαζί μας και θα λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς....

Βρείτε μας

Κατάστημα: Μαντζουράκη 2, Φιλοθέη – Ψυχικό, τηλ.: 210 6926286, fax: 210 6994423 

Σημεία Πώλησης

replika rolex swiss iwc replica replica breitling watches clone rolex top replica watch high quality replica watches rolex watches fakes fake audemars piguet best fake rolex best rolex replica diamond watches replica tag watch omega skeleton replica replica cartier watches paypal cheap imitation watches best replicas watches imitation rolex