ΙΕFIMERIDA: OI 10+1 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Το site iefimerida.gr συμπεριέλαβε τον φούρνο «Σαχινίδη» στην λίστα 11 Αθηναϊκών φούρνων με τις πιο λαχταριστές βασιλόπιτες!
Το site iefimerida.gr συμπεριέλαβε τον φούρνο «Σαχινίδη» στην λίστα 11 Αθηναϊκών φούρνων με τις πιο λαχταριστές βασιλόπιτες!
Σαχινίδης
Ο βασιλιάς του μελομακάρονου και του κουραμπιέ σε μίνι έκδοση για μιάμιση απολαυστική μπουκιά! Σωστά μελωμένα τα μελομακάρονα και τραγανοί με αρκετό αμύγδαλο οι κουραμπιέδες του. Βασιλόπιτα τύπου κέικ με σωστή δόση από ξύσμα πορτοκαλιού ή τσουρεκάτη και πολύ καλό χριστόψωμο. ΑΑπό εκεί θα προμηθευτείς και τα κράκερ που τον έκαναν δημοφιλή για να συνοδεύσεις τα ορεκτικά των ημερών.
για το σωστό τρόφιμο, το καλό ποτό, την υγιεινή διατροφή
Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, στις 7 το απόγευμα,
στο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ (π. ΤΕΙ Πειραιά) Π. Ράλλη & Θηβών 250 *
Μέρος Α (7-8μμ). Παρουσίαση δύο βιβλίων, με θέμα τις
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ:
Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας LED από υπολείμματα φαγητού αναπτύσσουν επιστήμονες στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Γιούτα.
Μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιήσει μπαγιάτικο ψωμί, ψίχουλα από τορτίγια και αναψυκτικά ως πρώτες ύλες για την κατασκευή «κβαντικών κουκκίδων» που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φωτοδιόδους κοινώς LED.Ο κβαντικές κουκκίδες είναι κρύσταλλοι ημιαγωγών με μέγεθος μερικών νανομέτρων. Λόγω κβαντικών φαινομένων που εμφανίζονται σε τόσο μικρές διαστάσεις, τα σωματίδια αυτά εκπέμπουν μονοχρωματικό φως όταν εκτεθούν σε ακτινοβολία.